Αλκαλοποίηση του οργανισμού για τη θεραπεία του καρκίνου

Μείγμα βιολογικής σόδας, μελάσας και νερού πηγής για αλκαλοποίηση:

-Ξεκινάτε με ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρη μελάσα διαλυμένα σε ένα φλιτζάνι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτό γίνεται από την 1η έως και την 4η ημέρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ταινίες μέτρησης του pH. Αν μετρήσετε το pH με ταινίες μέτρησης σάλιου θα είναι 7,0, ενώ με ταιμίες μέτρησης ούρων 7,5.

O στόχος είναι να διατηρήσετε το pH 8,0-8,5 για 4 ημέρες. 

Ο καρκίνος αδρανοποιείται σε pH 7,0-7,5 και σκοτώνεται σε pH 8,0-8,5, όταν αυτό διατηρείται για 4 ημέρες.

H μελάσα γίνεται ο μεταφορέας της σόδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέλι. 

-Την πέμπτη ημέρα παίρνετε το μείγμα δύο φορές την ημέρα. 

-Την έκτη ημέρα παίρνετε 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα με 2 κουταλάκια του γλυκού μελάσα σε 1 φλιτζάνι νερό, δύο φορές την ημέρα. Το pH σας θα είναι 7,25, θα νιώθετε ναυτία και τα κόπρανα θα έχουν μια κίτρινη χροιά.

-Την έβδομη ημέρα αυξάνετε σε 3 κουταλάκια σόδα, με 3 κουταλάκια του γλυκού μελάσα σε 1 φλιτζάνι νερό, δύο φορές την ημέρα. Το pH σας θα είναι 7,35-7,5. Θα νιώθετε ένα μούδιασμα στη γλώσσα και ευφορία. Μπορεί να έχετε έναν μικρό πονοκέφαλο. Αν νιώσετε νευρικότητα μειώνετε σε 2 κουταλάκια.

-Την όγδοη ημέρα πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα με 2 κουταλάκια του γλυκού μελάσα σε 1 φλιτζάνι νερό, τρεις φορές την ημέρα. Το pH σας θα είναι 7,70-8,25.

-Την ένατη ημέρα θα εμφανιστεί διάρροια, μπορεί να αισθανθείτε λίγο αδυναμία και πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη καλίου. Θα βοηθήσει να αυξηθεί η ενέργειά σας. Πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα με 2 κουταλάκια του γλυκού μελάσα σε 1 φλιτζάνι νερό, τρεις φορές την ημέρα. Το pH σας θα είναι 7,75-8,75. Θα νιώσετε πιο οξυγονωμένοι και τα ρουθούνια σας θα έχουν διευρυνθεί.

-Την δέκατη ημέρα ο πονοκέφαλος θα είναι πιο επίμονος, θα έχετε εφιδρώσεις το βράδυ. Παίρνετε 3 κουταλάκια σόδα, με 3 κουταλάκια του γλυκού μελάσα σε 1 φλιτζάνι νερό, δύο φορές την ημέρα. Το pH σας θα είναι 8,35-8,5.

-Την εντέκατη ημέρα, δωδέκατη και δέκατη τρίτη ημέρα λαμβάνετε 1,5 κουταλάκια σόδα, με 1,5 κουταλάκια του γλυκού μελάσα σε 1 φλιτζάνι νερό, δύο φορές την ημέρα. Θα έχετε λιγότερο πονοκέφαλο, χαλαρά κόπρανα και εφιδρώσεις το βράδυ. Το pH σας θα είναι 8,35.

Να παίρνετε τη σόδα 2 ώρες πριν ή μετά το φαγητό για να επιτρέπετε στο στομάχι σας να πέπτει τις τροφές.

Ο καρκίνος αδρανοποιείται σε pH 7,0-7,5 και σκοτώνεται σε pH 8,0-8,5, όταν αυτό διατηρείται για 4 ημέρες.

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.

Ζητείστε την εξέταση πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία. Η ζωή σας είναι πολύτιμη.

Από την Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Πηγή: Emedi